1 januari 2016

Het Maastricht UMC+ Esthetisch Centrum is geopend!

Het Maastricht UMC+ Esthetisch Centrum is sinds 1 januari 2016 officieel geopend voor het publiek. Het Esthetisch Centrum is ontstaan uit een samenwerking tussen de afdelingen dermatologie en plastische chirurgie. Onder leiding van hoogleraren leveren wij topzorg. Hierbij ligt de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid met goede patiëntvoorlichting, snelle toegangstijden en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen op maat. Kortom: zorg die u van een academisch centrum mag verwachten.

In deze opstartfase van het Esthetisch Centrum zullen wij 1 à 2 maal per maand een avondpoli organiseren. Tijdens deze avondpoli kunt u terecht bij een van onze specialisten. Gedurende de avondpoli is Dr. Velthuis (cosmetisch dermatoloog en oprichter van de Velthuis Kliniek) aanwezig en zal – indien gewenst – deelnemen aan uw gesprek met de specialist. Gezamenlijk overwegen wij óf en zo ja, welke behandeling voor u geschikt is en welke resultaten u mag verwachten. Met de jarenlange ervaring van Dr. Velthuis en de expertise van uw specialist kunnen wij u de beste behandeling op maat garanderen.  

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 043 - 387 50 00. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:15 - 17:00 uur en dinsdagavond 17:00 - 20:00 uur.