Routebeschrijving

 

Adres

P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

 

Met de auto

Als u met de auto vanuit de richting Eindhoven komt, neemt u op de A2 de afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.Komende vanaf Luik neemt u op de A2 richting Eindhoven de afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.Meer informatie over parkeren.

 

Met de trein

U neemt de trein naar station Maastricht Randwijck. Op het perron gaat u met de trap omhoog naar de uitgang. Uit het station komend gaat u naar rechts. Na ongeveer vijf minuten lopen kunt u links via de loopbrug (ingang Noord) naar het het Maastricht UMC+. Er is bewegwijzering aanwezig. Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl

 

Met de fiets

Onder het parkeerdek van het ziekenhuis bevindt zich een bewaakte fietsenstalling waar u tegen betaling van € 0,50 per dag uw fiets kunt stallen.

 

Met de bus of taxi

Informatie dienstregeling stads- en streekbussen zie www.veolia-transport.nlBij het binnenkomen van het Maastricht UMC+ staan borden waarop de routes naar de verschillende afdelingen staan aangegeven. Door middel van kleur, cijfers en letters wordt de route aangegeven. Route naar poli Dermatologie en Plastische Chirurgie: route 6 niveau 1. 
Sluit de enquête